Minecraft Server Map  

Page 2 / 4
  RSS
lonewolf
(@lonewolf)
Renound

I just tried it with IE and it works with that, but doesn't work with FF for me. I hate IE 🙁

ReplyQuote
Posted : 03/02/2013 1:12 pm
strudinox
(@strudinox)
BOT Admin

Have your tried clearing cache? I'm currently using it on FF with no problems

ReplyQuote
Posted : 03/02/2013 2:35 pm
Miliwyn
(@miliwyn)
Leveling Up

Strud, it works fine on my computer. When I try to go to the actual map on my phone, it just loads a black page with nothing on it. Not entirely sure how to upload a screenshot either, but I can try if you need me to.

ReplyQuote
Posted : 03/02/2013 3:52 pm
lonewolf
(@lonewolf)
Renound

@strudinox 115672 wrote:

Have your tried clearing cache? I'm currently using it on FF with no problems

Duh... Thanks strud! Worked like a charm. Why didn't I think of that?:oops:

ReplyQuote
Posted : 03/02/2013 3:53 pm
strudinox
(@strudinox)
BOT Admin

Glad it's working! :good:

ReplyQuote
Posted : 03/02/2013 5:25 pm
Miliwyn
(@miliwyn)
Leveling Up

Is this only happening for me? I'm not sure how to fix it: [ATTACH=CONFIG]1962[/ATTACH]

ReplyQuote
Posted : 26/02/2013 4:12 pm
diamonz99
(@diamonz99)
Leveling Up

Whoa.. It's not happening to me I just looked on the map..:?

ReplyQuote
Posted : 26/02/2013 4:15 pm
Miliwyn
(@miliwyn)
Leveling Up

When I scroll down the background repeats four times:[ATTACH=CONFIG]1963[/ATTACH]

ReplyQuote
Posted : 26/02/2013 4:43 pm
strudinox
(@strudinox)
BOT Admin

Clear your browser cache. It was leftover when I moved the servers over the last couple days.

(Ctrl+Shift+Delete)

ReplyQuote
Posted : 26/02/2013 4:49 pm
Miliwyn
(@miliwyn)
Leveling Up

It worked, thanks Strud. 🙂

ReplyQuote
Posted : 27/02/2013 4:27 pm
WASD
 WASD
(@wasd)
Pirate

I hacked it. that was my code. sorry for the confusion everyone.

ReplyQuote
Posted : 01/03/2013 10:56 pm
diamonz99
(@diamonz99)
Leveling Up

Me and MacProwler were trying to use the map but at the top in a red box it says:

"Web files are not matched with plugin version: All files need to be same version (1.6-646) - try refreshing browser cache (shift-reload)"

We tried using 3 different browsers and clearing the cache but it didn't change.

ReplyQuote
Posted : 06/04/2013 6:40 am
strudinox
(@strudinox)
BOT Admin

I'm getting that too... very strange. I'll look into it.

ReplyQuote
Posted : 06/04/2013 10:24 am
Miliwyn
(@miliwyn)
Leveling Up

Yep.. Same here. If anyone can fix our server issues, strud can.. Just give him a cookie, it gives him drive.

ReplyQuote
Posted : 06/04/2013 2:05 pm
macprowler
(@macprowler)
New to GND-Tech

@Miliwyn 116990 wrote:

Yep.. Same here. If anyone can fix our server issues, strud can.. Just give him a cookie, it gives him drive.

:shock:, I deleted all my cookies along with my cache when I tried to get it going......

ReplyQuote
Posted : 06/04/2013 6:50 pm
Page 2 / 4
Share:

Please Login or Register